Капитанът на Левски“ Живко Миланов слага край на активната си състезателна

...
Капитанът на Левски“ Живко Миланов слага край на активната си състезателна
Коментари Харесай

Капитанът на "Левски" спира с футбола утре

Капитанът на „ Левски “ Живко Миланов поставя край на дейната си спортна кариера на следващия ден, заяви уеб сайтът на " сините ". Бившият национал, който на 15 юли ще навърши 36 години, ще изведе отбора с капитанската лента за финален път в полуфиналната среща-реванш за Купата на България против „ Локомотив “ (Пд) на следващия ден.

В кариерата си бранителят, който е младеж на " Левски ", има 11 сезона в тима, като е изиграл в тях общо 230 мача и е вкарал 12 гола. Шампион е на България през 2006, 2007 и 2009, вицешамппион през 2003, 2004, 2005 и 2008 година Носител на Купата на страната през 2003, 2005 и 2007 година, а в евротурнирите има 39 мача.

" ПФК „ Левски “ изрича своята признателност за всеотдайността и професионализма, които бранителят показва с екипа на „ Левски “ и му пожелава доста здраве, персонални триумфи и бъдещи щастливи мигове, които да му носи синият отбор ", се споделя в формалното известие от клуба.

Същевременно треньорът на " Левски " Георги Тодоров разгласи на конференцията си преди утрешния мач с " Локо " (Пд), че трима от чужденците в отбора ще изоставен още на 2 юли, преди да е приключил сезонът. Това са титулярният вратар от Черна гора Милан Миятович, сенегалският халф Хали Тиам и австрийският нападател Дени Алар.

А за мача, в който " сините " би трябвало да заличат пасив от 0:2, в случай че желаят да се класират на финала за Купата, треньорът Тодоров сподели: 

" Искам " Левски " да играе с експанзия от първата минута на срещата. Да покажем предпочитание и мотивация. Не мога да кажа играчите, че са възобновени за толкоз малко време, само че се надявам да са подготвени за утрешния мач. В предния дуел (б.р. - с " ЦСКА-София " ) ни бе мъчно да издържим до 90-ата минута. Ще употребяваме и по-свежи хора, желаеме да стартираме нападателно и да вкараме ранен гол. Трябва да се прояви доста темперамент и воля. Ние няма какво да вършим, с изключение на да играем атакуващо и да търсим голове и да не позволяваме такива. Ако допуснем, доста евентуално е всичко да свърши. " Локомотив " са един от дребното тимове, които играят футбол. Ако им се даде самочувствие, става доста мъчно. Те имат доста положителни реализатори ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР